Bananenbrood

Recept Bananenbrood

Dit heerlijke eenvoudige recept voor bananenbrood is niet alleen lekker maar ook nog eens gezond!

Wanneer de bananen al een beetje overrijp zijn geeft dit een extra lekkere smaak dus niet weggooien maar omtoveren tot een heerlijk bananenbrood.

Je kunt met dit recept voor bananenbrood ook eindeloos variëren. Probeer eens appel en kaneel, rood fruit of pindakaas en chocolade.

Ingrediënten
Bananenbrood beslag

Ingrediënten

Voor een kleine vorm

  • 50 gr amandelmeel
  • 1 ei
  • 1 banaan
  • ½ tl bakpoeder
  • 50 gr blauwe bessen

Bereiding

Gebruik alle ingrediënten op kamertemperatuur
Verwarm de oven voor op 170°C

Doe alle ingrediënten behalve de blauwe bessen in een kom
en mix dit op een gemiddelde stand tot het een geheel is.

Vul de vorm en spatel dan de bessen er doorheen
Zet vervolgens 45-50 minuten in de oven.

Voeg opmerking toe

Uw e-mail adres zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *